Grafisch

1

Koffie

Een goed gesprek begint met koffie. In dit gesprek gaan we achterhalen wat je echt wil. Door vragen te stellen en onze expertise te gebruiken gaan we samen filosoferen naar een oplossing. 

1

Nog meer koffie

Teruggekomen na een fijn gesprek met jou gaan wij op kantoor brainstormen. We brengen onze koppen bij elkaar en gaan iets moois verzinnen voor jou! Onze grafische studenten werken meteen een aantal schetsen uit. 

Aan het werk

De tijd van werken is aangebroken. In deze stap worden de eerste ontwerpen digitaal vastgelegd en getest. Dan volgt er een overleg met collega’s uit een andere branche om te kijken of de boodschap wel echt overkomt. Ondertussen houden we nauw contact met jou om te zorgen dat we jouw verwachtingen kunnen overtreffen.

Show

Het is tijd om te laten zien wat we tot nu toe hebben gemaakt. In een goed gesprek met jou en een bakkie koffie, gaan we bespreken hoe we verder gaan.

Oplevering

Wij maken een feest van elke oplevering. Of het nou met bier of water is, want koffie hebben we nu wel genoeg gehad, we zullen zeker zijn dat jij  “WOW” zegt!